Op het tabblad van elk land belichten we belangrijke kwesties voor het exporteren van bedrijven waar we van plan zijn onze services te exporteren. De gepresenteerde thema's zullen uitgebreid worden besproken en besproken tijdens besprekingen met KFE Holding SP-partners. z o.o. in het kader van de verplichtingen die voortvloeien uit de samenwerkingsovereenkomst.

 

Lees de informatie op deze pagina voordat u uw bedrijf in het buitenland start en volg de updates. Als u vragen hebt, neemt u contact op met onze verkoopvertegenwoordiger om het belang van de gepresenteerde bestanden of documenten te verduidelijken.

 

Vanwege de complexiteit van de juridische en administratieve kwesties met betrekking tot de export van constructiediensten, kan de inhoud die wordt gepresenteerd op de website www.komfortgroup.eu niet worden beschouwd als een uitgebreide kennisbasis over dit onderwerp en vormt deze op geen enkele manier case juridisch advies of expertise. De inhoud met betrekking tot de juridische aspecten op de site www.komfortgroup.eu vormt geen commercieel aanbod.

Bent u op zoek naar een

onderaannemer?