Duitsland

Soka - Bau en voorschriften vereist in Duitsland

Duitse bouwbedrijven hebben lang geleden onder een gebrek aan gekwalificeerd personeel. Om deze reden werken zij graag samen met Poolse onderaannemers.

Een Poolse ondernemer die besluit werknemers in Duitsland te detacheren, moet niet alleen de Europese basisformaliteiten onthouden die nodig zijn voor de juridische uitvoering van een baan, zoals het indienen van A1-gegevens, belastingaangelegenheden, enz. Registratie bij SOKA-BAU (Sozialkassen der Bauwirtschaft). Dit is het Duitse vakantiekantoor. Het hoofddoel is om verlofaanvragen van bouwvakkers te financieren. De werkgever is verplicht elke nieuwe werknemer bij SOKA-BAU te registreren en maandelijkse bijdragen te betalen.

Meer informatie

BENT U OP ZOEK NAAR EEN

onderaannemer?

Op het tabblad van elk land delen we belangrijke informatie voor bedrijven die bouwservices in het buitenland leveren of van plan zijn te leveren. De gepresenteerde onderwerpen worden uitgebreid besproken en besproken tijdens gesprekken met de partners van KFE Holding Sp. z o.o. verplichtingen die voortvloeien uit de samenwerkingsovereenkomst.

Lees de informatie op deze site voordat u in het buitenland gaat werken en volg dan de updates. Als u vragen hebt, neemt u contact op met onze verkoopvertegenwoordiger, die u kan helpen de betekenis van de gepresenteerde vermeldingen of documenten uit te leggen.