Duitsland

HWK

De Duitse wet voorziet in afzonderlijke voorschriften als het gaat om handmatige beroepen. Daarom moet een ondernemer zich aan de volgende regels houden voordat hij in Duitsland bestellingen plaatst:

 

Voor de tijdelijke grensoverschrijdende uitoefening van beroepen waarvoor handwerk is vereist uit de handreiking, moet hij de tijdelijke en grensoverschrijdende dienstverlening in de aanloop naar het dienstverband specificeren bij de lokaal bevoegde Kamer van Ambachten. Voor de praktijk van ambachtelijke en ambachtelijke beroepen binnen het ambachtsreglement met commerciële vestiging in Duitsland moet een ondernemer zich wenden tot de lokaal bevoegde ambachtskamer voor het betreden van het handwerkregister.

Op het tabblad van elk land delen we belangrijke informatie voor bedrijven die bouwservices in het buitenland leveren of van plan zijn te leveren. De gepresenteerde onderwerpen worden uitgebreid besproken en besproken tijdens gesprekken met de partners van KFE Holding Sp. z o.o. verplichtingen die voortvloeien uit de samenwerkingsovereenkomst.

Lees de informatie op deze site voordat u in het buitenland gaat werken en volg dan de updates. Als u vragen hebt, neemt u contact op met onze verkoopvertegenwoordiger, die u kan helpen de betekenis van de gepresenteerde vermeldingen of documenten uit te leggen.