WIJ HELPEN BIJ UW BOUWPROJECT MET {{span_elements}} ONDERAANNEMERS VERTALING JURIDISICHE ONDERSTEUNING ONDERHANDELING

Offerteaanvraag 01

 • Bouwoffertes vinden
 • De juiste onderaannemer leveren
 • Al uw aanvragen beantwoorden
Voorgaand

Contract

Volgende

Onderhandeling

Kom meer te weten

Onderhandeling 02

 • Analyse van prijsofferte
 • Onderhandelen over de beste prijzen
 • Technische vergaderingen organiseren
Voorgaand

Offerteaanvraag

Volgende

Contract

Kom meer te weten

Contract 03

 • Gunstige contractvoorwaarden stellen
 • Volledig vertalingsgamma
 • Volle ondersteuning van uw project
Voorgaand

Onderhandeling

Volgende

Offerteaanvraag

Kom meer te weten

Wij bieden de juiste oplossing voor uw bouwbedrijf

Waarom wij?

box-icon

Meer dan 10 jaar

Ervaring

box-icon

+40

Adviseurs in Europa

box-icon

+500

Onderaannemers beschikbaar

box-icon

+350 opdrachten

Dagelijks nieuwe offertes uit de EU

box-icon

7 anden

Aanwezig in verschillende landen

box-icon

6 talen

Een internationaal team van specialisten

Bent u op zoek naar

onderaannemers?

Wij bieden u toegang tot geverifieerde bouwbedrijven

EU-bouwmarkt – wetgeving, nieuws, evenementen

Laatste nieuws

Bent u op zoek naar

onderaannemers?
7 november 2017

Polen: de leider in detachering van werknemers in het buitenland

Polen staat al vele jaren vooraan in landen die van de vrijheid gebruik maken om diensten te verlenen en de detachering van werknemers in het buitenland en de ontwikkeling van ondernemingen te bevorderen.

Delegatie van de directoraten

De meeste Poolse bedrijven delegeren hun werknemers naar Frankrijk, België, Nederland, Zweden en Duitsland. Deze vorm van dienstverlening is met name populair in de bouw, maar ook in de industrie en de landbouw. De voorwaarden waaraan een bedrijf moet voldoen om werknemers te delegeren, zijn niet ingewikkeld – ze moeten een aanzienlijk deel van hun activiteiten in Polen uitvoeren en ten minste één maand lang een arbeidsrelatie met een gedetacheerde werknemer aan ZUS bewijzen.

“Voordat een buitenlands contract wordt geïmplementeerd, moet het bedrijf ook de formaliteiten in het gastland invullen. In deze richting kan het echter rekenen op de hulp van specialisten van KomFort Poland, die al jaren bouwbedrijven op de Europese markt vertegenwoordigen ”

Onthechting – is niet eenzijdig

Polen is een leider in het aanbieden van grensoverschrijdende diensten. In 2009 werd het fenomeen van detachering gebagatelliseerd door de verslechtering van de economische situatie als gevolg van de crisis. Recente gegevens wijzen uit dat er in de Europese Unie ongeveer 1 miljoen gedetacheerde werknemers zijn, waarvan meer dan 20% in het Pools. Franse en Duitse werknemers staan ​​vlak achter hen.

Het groeiend aantal geplaatste mensen werkt in twee richtingen. Veel buitenlanders werken in Polen, onder meer met delegatie uit Wit-Rusland, Oekraïne en China. Ze zijn voornamelijk aanwezig in de bouwsector en de industrie.

23 juni 2016

Hoofdkwartier van de NAVO: grote bouwprojecten hebben ervaren onderaannemers nodig

De bouw van het NAVO-hoofdkwartier begon op 18 oktober 2010. De aanzienlijke investering, geschat op 750 miljoen euro, zal passende beveiligingsmaatregelen introduceren die het resultaat zijn van de politieke en militaire aard van de NAVO en creëren een plek die bevorderlijk is voor ontwikkeling met de veranderingen die zich in de wereld voordoen.

Het gebouw zelf is ecologisch en functioneel. Het zal bestaan ​​uit acht vleugels die samenkomen in de met glas overdekte hal. 20.000 m² kantoren, conferentiezalen, perscentrum, restaurants en parkeergarages zijn ontworpen om het werk van bijna 5.000 mensen, diplomaten, functionarissen en soldaten te verbeteren. Bovendien zullen moderne isolatieoplossingen en geavanceerde verlichtingssystemen helpen het energieverbruik te verminderen.

Het bouwbedrijf in Krakau werkt sinds november 2012 als onderaannemer. Het contract omvat de bouw van thermische en waterdichtmakende voorzieningen voor 65.000 m² platte daken met geëxpandeerd glas en bitumen. Het project wordt uitgevoerd door tientallen gekwalificeerde en ervaren medewerkers.

De hulp van KomFort bestond uit:

 • Presentatie van een ervaren en betrouwbare onderaannemer
 • Hulp bij het opstellen van een wederzijds voordelige waardering
 • Voorbereiding van de nodige formaliteiten om diensten te verlenen in België (inclusief A1-certificaat, registratie in het Limosa-systeem)
 • Voorbereiding van de nodige documentatie voor onderaannemers om de bouwplaats te betreden

Uw bedrijf heeft ook de mogelijkheid om aan dergelijke interessante en belangrijke projecten te werken. Neem contact op met een Komfort-vertegenwoordiger bij u in de buurt en ontdek wat wij u kunnen bieden.

Juridische aspecten

Juridische informatie

De meeste juridische informatie voor bouwbedrijven, die legaal willen samenwerken in de landen van de Europese Unie.

Voeg u bij onze tevreden klanten!

Zij hebben hun vertrouwen in ons gesteld

KomFort heeft ons geholpen bij het opbouwen van het succes van ons bedrijf. Het bedrijf is hier altijd geweest om de samenwerking te vergemakkelijken. Nu kunnen we bouwen zonder beperkingen.

Grégoire Vincent- dakbedekking en constructie