Polen

Aanvragen in Polen vóór het begin van contracten in het buitenland

De beslissing van het Poolse bouwbedrijf om in het buitenland diensten te verlenen, moet worden voorafgegaan door een analyse van de formaliteiten die hiermee samenhangen. Het is de verantwoordelijkheid van de werkgever om bekend te raken met de vereisten van een land van de Europese Unie en vooral met de administratieve stappen die in Polen moeten worden uitgevoerd.

Medewerkers van in Polen gevestigde bedrijven kunnen door hun werkgever worden aangesteld om op het grondgebied van een ander land te werken in de vorm van een delegatie van bevoegdheden die valt onder de bepalingen van de arbeidswetgeving of een delegatie (delegatie) met doel van het aanwijzen van een tijdelijke werkplek buiten de gebouwen van de werkgever.

Meer informatie

BENT U OP ZOEK NAAR EEN

onderaannemer?

Op het tabblad van elk land delen we belangrijke informatie voor bedrijven die bouwservices in het buitenland leveren of van plan zijn te leveren. De gepresenteerde onderwerpen worden uitgebreid besproken en besproken tijdens gesprekken met de partners van KFE Holding Sp. z o.o. verplichtingen die voortvloeien uit de samenwerkingsovereenkomst.

Lees de informatie op deze site voordat u in het buitenland gaat werken en volg dan de updates. Als u vragen hebt, neemt u contact op met onze verkoopvertegenwoordiger, die u kan helpen de betekenis van de gepresenteerde vermeldingen of documenten uit te leggen.