België

Juridische basis van detachering in België

België is een van de best ontwikkelde landen in Europa. Meer en meer Poolse ondernemers besluiten hun werknemers naar dit land te delegeren. De reden is de hoge lonen en de grote vraag in België naar bouwdiensten

Poolse bouwbedrijven worden hoog gewaardeerd door de Belgische leiders. Ze waarderen de stiptheid en betrouwbaarheid van hun werk. Tegelijkertijd wordt speciale aandacht besteed aan de legaliteit van het werk van mensen op de site.

Naast de algemene Europese vereisten zoals het A1-document of de CEAM-kaart, bestaan er in België verschillende specifieke bepalingen voor dit land. Het is de moeite waard om een diepere kennis van dit onderwerp te hebben om elk probleem te voorkomen voordat u de medewerker plaatst.

Meer informatie

BENT U OP ZOEK NAAR EEN

onderaannemer?

Op het tabblad van elk land delen we belangrijke informatie voor bedrijven die bouwservices in het buitenland leveren of van plan zijn te leveren. De gepresenteerde onderwerpen worden uitgebreid besproken en besproken tijdens gesprekken met de partners van KFE Holding Sp. z o.o. verplichtingen die voortvloeien uit de samenwerkingsovereenkomst.

Lees de informatie op deze site voordat u in het buitenland gaat werken en volg dan de updates. Als u vragen hebt, neemt u contact op met onze verkoopvertegenwoordiger, die u kan helpen de betekenis van de gepresenteerde vermeldingen of documenten uit te leggen.