Luxemburg

Attest CEE

Attest CEE
De eerste stap die een werkgever moet ondernemen voordat hij werknemers naar Luxemburg stuurt, is het verkrijgen van het zogeheten EU-certificaat (attest CEE). Dit document zorgt ervoor dat de adverteerder naar behoren gemachtigd is om de services in zijn thuisland te leveren. Het certificaat moet worden afgegeven door de respectieve plaatselijk verantwoordelijke beroepsorganisatie van de lidstaat van herkomst. Het attest CEE is verschuldigd in Polen en kost 50 PLN. De onderaannemers dienen de volgende documenten bij te voegen om het certificaat te verkrijgen, i.a. dit zijn: kopie van identiteitskaart of paspoort, kopie van werkcertificaat, kopie van beroepskwalificaties. Dit document is verplicht voor de voltooiing van verdere aanvragen in Luxemburg.

Op het tabblad van elk land delen we belangrijke informatie voor bedrijven die bouwservices in het buitenland leveren of van plan zijn te leveren. De gepresenteerde onderwerpen worden uitgebreid besproken en besproken tijdens gesprekken met de partners van KFE Holding Sp. z o.o. verplichtingen die voortvloeien uit de samenwerkingsovereenkomst.

Lees de informatie op deze site voordat u in het buitenland gaat werken en volg dan de updates. Als u vragen hebt, neemt u contact op met onze verkoopvertegenwoordiger, die u kan helpen de betekenis van de gepresenteerde vermeldingen of documenten uit te leggen.