De naam van KomFort Polska is vervangen door KFE Holding Sp. Zoo. De veranderingen houden verband met de opeenvolgende uitbreiding van activiteiten in verschillende sectoren en landen.

 

 

Ondanks de naamswijzigingen worden de eerdere aanbiedingen voor bouwbedrijven en de volledige service van internationale contracten altijd in hetzelfde bereik gemaakt. KomFort opereert onafhankelijk in de Europese bouwmarkt en is tegelijkertijd eigendom van de KFE Holding Group. KFE Holding Sp. Zoo. is een link tussen een aantal bedrijven die dezelfde principes van partnerschap toepassen in verschillende landen en in verschillende landen.

Momenteel werken we graag samen met partners in Frankrijk, Duitsland, België en Luxemburg. Onderaannemers uit Polen, evenals uit Spanje of Portugal, hebben dankzij de samenwerking met KomFort de mogelijkheid om wettelijke bouwcontracten in het buitenland te realiseren. Onze specialisten bieden hen uitgebreide juridische, administratieve, taalkundige en organisatorische ondersteuning.

Het wijzigen van de naam van het bedrijf heeft geen invloed op de bestaande activiteiten van KomFort, de samenwerking met partners of de verplichtingen van de contractanten. Alle contactgegevens (postadressen, telefoonnummers, e-mailadressen, enz.) Blijven ongewijzigd.