De bouw van het NAVO-hoofdkwartier begon op 18 oktober 2010. De aanzienlijke investering, geschat op 750 miljoen euro, zal passende beveiligingsmaatregelen introduceren die het resultaat zijn van de politieke en militaire aard van de NAVO en creëren een plek die bevorderlijk is voor ontwikkeling met de veranderingen die zich in de wereld voordoen.

 

 

Het gebouw zelf is ecologisch en functioneel. Het zal bestaan ​​uit acht vleugels die samenkomen in de met glas overdekte hal. 20.000 m² kantoren, conferentiezalen, perscentrum, restaurants en parkeergarages zijn ontworpen om het werk van bijna 5.000 mensen, diplomaten, functionarissen en soldaten te verbeteren. Bovendien zullen moderne isolatieoplossingen en geavanceerde verlichtingssystemen helpen het energieverbruik te verminderen.

Het bouwbedrijf in Krakau werkt sinds november 2012 als onderaannemer. Het contract omvat de bouw van thermische en waterdichtmakende voorzieningen voor 65.000 m² platte daken met geëxpandeerd glas en bitumen. Het project wordt uitgevoerd door tientallen gekwalificeerde en ervaren medewerkers.

De hulp van KomFort bestond uit:

  • Presentatie van een ervaren en betrouwbare onderaannemer
  • Hulp bij het opstellen van een wederzijds voordelige waardering
  • Voorbereiding van de nodige formaliteiten om diensten te verlenen in België (inclusief A1-certificaat, registratie in het Limosa-systeem)
  • Voorbereiding van de nodige documentatie voor onderaannemers om de bouwplaats te betreden

Uw bedrijf heeft ook de mogelijkheid om aan dergelijke interessante en belangrijke projecten te werken. Neem contact op met een Komfort-vertegenwoordiger bij u in de buurt en ontdek wat wij u kunnen bieden.