Luxemburg

BTW

De juridische uitvoering van grensoverschrijdende diensten op het grondgebied van het Groothertogdom Luxemburg vereist dat het bedrijf het btw-nummer in het belastingkantoor registreert.

Poolse bedrijven, evenals bedrijven uit andere landen van de Europese Unie, die hun diensten op de Luxemburgse markt verrichten, moeten een Luxemburgs btw-nummer aanvragen. Dit aantal geeft hen recht op btw-facturen en verplicht hen BTW te betalen in Luxemburg.

De belasting over de toegevoegde waarde in Luxemburg is 17%.

OPMERKING: De ontvangst van het Luxemburgse BTW-nummer betekent niet dat de onderneming vennootschapsbelasting moet betalen in Luxemburg. De vennootschapsbelasting hoeft niet te worden betaald aan bedrijven in de Europese Unie, omdat bedrijven al vennootschapsbelasting betalen in hun thuisland. Bovendien hoeft de vennootschapsbelasting niet te worden betaald door bedrijven die hun diensten slechts af en toe aanbieden.

Op het tabblad van elk land delen we belangrijke informatie voor bedrijven die bouwservices in het buitenland leveren of van plan zijn te leveren. De gepresenteerde onderwerpen worden uitgebreid besproken en besproken tijdens gesprekken met de partners van KFE Holding Sp. z o.o. verplichtingen die voortvloeien uit de samenwerkingsovereenkomst.

Lees de informatie op deze site voordat u in het buitenland gaat werken en volg dan de updates. Als u vragen hebt, neemt u contact op met onze verkoopvertegenwoordiger, die u kan helpen de betekenis van de gepresenteerde vermeldingen of documenten uit te leggen.